A viszonteladói tárhely bérlés előnyei az üzletben

 

SSD. tárhely

SSD. tárhely

Valószínűleg már hallottál a viszonteladói tárhely bérlésről, de vajon tisztában vagy azzal, hogy mennyire áldásos lehet ez az üzlet szempontjából? A viszonteladói tárhely bérlés egyszerűen fogalmazva lehetőséget kínál arra, hogy webtárhely-szolgáltatást nyújts másoknak, miközben te magad is bérlő vagy. Megkönnyíti, hogy te legyél az a köztes személy, aki a nagy szolgáltatók erőforrásait kisebb csomagokban értékesíti.
Sokféleképpen használhatod ki a viszonteladói tárhely bérlés előnyeit, de az egyik legfontosabb, hogy jelentős mértékben csökkenti a kezdeti költségeidet. Elgondolkodtál már azon, mi történne, ha saját szerverparkot szeretnél üzemeltetni? Nos, az első és legfontosabb dolog, ami eszedbe juthat, az a hatalmas anyagi beruházás. A viszonteladói tárhely bérlés azonban kiküszöböli ezt a problémát. Nem kell fizetned a hardverért, a szoftverért, az áramért és a karbantartásért, ezek mind a szolgáltató felelősségei lesznek.
A másik nagyszerű dolog a viszonteladói tárhely bérlésben, hogy teljes szabadságot biztosít a tárhely-szolgáltatások csomagjainak létrehozásában. Így tehát nagyfokú rugalmasságot biztosít neked és az ügyfeleidnek, mert mindenki találhat olyan csomagot, ami megfelel az igényeinek.
Tehát ha még nem használtál viszonteladói tárhelyet az üzletedben, akkor itt az ideje, hogy újra gondold a dolgot! Az árak nagyon versenyképesek, a www.abplusz.hu oldalon például nagyon személyre szabott csomagok közül válogathatsz. Lehet, hogy ez az a hiányzó láncszem, amire az üzletednek szüksége van? Ki tudja, talán igen!

Leave a Reply